o nama

Vizija bez akcije je sanjarenje!

Ćao ljudi. Mi smo Trijumf Kids iz Kraljeva. Dve hiljade druge godine smo počeli da se bavimo bebi opremom i dečijom konfekcijom. U svom asortimanu imamo sve, od prve flašice i zvečke, preko krevetića, kolica, auto sedišta… do odeće za sve najlepše trenutke… iznošenje bebe iz porodilišta, krštenje, polazak u školu, pa i prve tinejdžerke dane.

Zahvaljujući našem odnosu i stavu prema poslu, postigli smo ogromno poverenje i savršenu saradnju sa uvoznicima i proizvođačima svih najznačajnijih svetskih i domaćih brendova, kao što su Jungle baby, Pegperego, Cam, Carter’s, My baby, Cangaroo, Hot mom, Fim… 

Takođe smo, zahvaljujući našem odnosu prema kupcima, toploj, pozitivnoj i porodičnoj atmosferi u našim radnjama, zadobili ogromno poverenje naših kupaca, na čemu smo im beskrajno zahvalni. 

Godine dve hiljade dvanaeste proširujemo svoju delatnost na još jednu oblast, a to su na naše ogromno zadovoljstvo, igračke.

I u ovoj oblasti postižemo odličnu saradnju sa najvećim uvoznicima igračaka u Srbiji kao što su Dexy co, Pertini toys, Milenijum, Vamos i mnogi drugi. 

U našim radnjama se nalaze sve najaktuelnije igračke svih svetskih brendova, a osmesi i radost na dečijim licima su ono što nas motiviše i čini srećnim. 

U želji da kako deca tako i njihovi roditelji razvijaju moždane vijuge, maštu i kreativnost, da se sa mobilnih telefona vrate knjigama na naše ogromno zadovoljstvo dve hiljade osamnaeste godine počinjemo saradnju sa knjižarama Vulkan. 

I na kraju, u želji da vaš komfor pri kupovini bude najvažniji, nudimo vam i mogućnost online kupovine. I u ovoj oblasti smo uspeli da ogromnim asortimanom bebi opreme, igračaka, garderobe i knjiga, brzim odgovorima i pomoći u donošenju pravih odluka pri kupovini zadovoljimo zahteve i potrebe kupaca u svim gradovima širom Srbije.

Poštovani kupci, hvala vam što ste nam pružili poverenje i pomogli da zahvaljujući vama, mi budemo ovo što jesmo.

 

PODACI FIRME

Ime firme:
SAMOSTALNA TRGOVINSKA RADNJA TRIJUMF NENAD BUKONJA PREDUZETNIK KRALJEVO

Matični broj: 50293220

PIB: 101261635

Broj reg. u APR-u: 153005/06

Broj PEPDV: 134839979