Gde se roba isporučuje?

Naručene artikle isporučujemo na teritoriji Republike Srbije, u svim mestima u kojima je moguća isporuka i naplata od strane kurirske službe.

 

Rok isporuke

Nakon što ste završili proces poručivanja klikom na dugme “Potvrdi”, na svoju e-mail adresu, koju ste prijavili prilikom popunjavanja podataka, automatski ćete dobiti potvrdni mail o uspešnoj kupovini. Time je Vaša porudžbina ušla u proces obrade i slanja.

 

Regulana isporuka

Ukoliko ste sekeltovali uslugu regularne isporuke, isporuku možete očekivati u roku od 3 radnih dana (dani vikenda (subota i nedelja) se ne računaju)

Samo u slučaju nejasnoća ili bilo kakvih problema vezanih za Vašu porudžbinu, kontaktiraće Vas naš operater.

Isporuka u danu 

Svoje omiljene artikle iz ponude „Trijumf Kids“ Internet prodavnice sada možete dobiti za manje od 24h od momenta kreiranja online porudžbine. Usluga isporuke “Danas za danas” dostupna je za sve artikle koji su obeleženi markicom “Danas za danas”, a deo su ove liste.

Usluga isporuke „Danas za danas“ moguća je za sve porudžbine kreirane radnim danima. Ukoliko se roba dostavlja na području Beograda, neophodno je da porudžbina bude kreirana do 11:30 h, kako bi roba bila dostavljena do 21 h istog dana. Sve porudžbine kreirane uslugom isporuke “Danas za danas” posle 11:30h, planirane su za isporuku tokom sutrašnjeg dana. Cena usluge isporuke “Danas za danas” iznosi 348 dinara.

Usluga „Isporuka u danu“ dostupna je za sledeća mesta i gradove u Srbiji:
Beograd, Aranđelovac, Čačak, Gornji Milanovac, Inđija, Kovin, Kragujevac, Lazarevac, Mladenovca, Novi Sad, Pančevo, Požarevac, Ruma, Smederevo, Sremska Mitrovica, Šabac, Valjevo, Zrenjanin, Subotica, Vrbas, Bačka Topola, Kraljevo, Surčin, Batajnica, Nova Pazova, Borča, Petlovo Brdo, Rakovica, Ovča, Palilula, Kotež, Krnjača, Zemun, Altina, Stari Grad, Novi Beograd, Ledine, Palilula, Višnjička banja, Vračar, Savski venac, Zvezdara, Čukaricai Voždovac.

Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

 

Cena isporuke

Cena isporuke za porudžbine veće od 2.000,00 din. je besplatna. Za sve porudžbine čiji je račun manji od tog iznosa cena isporuke iznosi 240,00 din sa PDV-om.

Isporuka se plaća prilikom preuzimanja pošiljke, direktno kuriru gotovinom.

Obaveštenje o ceni isporuke možete videti u korpi prilikom pregleda same korpe.

Obaveštenje o ceni isporuke će Vam stići i na e-mail prilikom uspešno obavljenog procesa poručivanja, zajedno sa specifikacijom porudžbine.

 

Vaš Trijumf Kids!

Na vrh